Inschrijfformulieren
 

Door Corona is het Herfsttoernooi zowel in 2020 als 2021 niet georganiseerd. Dat was jammer want in 2020 zou het toernooi het 20-jarig jubileum hebben gevierd. Dit jaar (2022) is het gelukkig mogelijk dit jubileum alsnog te gaan vieren. 

Omdat dit niet meer mogelijk is in zaal Nijenhuis en onze huidige speellocatie hiervoor ongeschikt is, is nu gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Niet spelen op 1 grote locatie maar in de vorm van een bridgetocht op verschillende locaties in het centrum van Winterswijk. De voorkeur gaat hier uit naar gebouwen die een bijzondere plaats innemen in de cultuurhistorische geschiedenis van Winterswijk. De Monumenten Drive Winterswijk gaat plaatsvinden op 24 september 2022.

Uitgebreidere info is te vinden in de pdf, die hier kan worden gedownload.

Voor informatie en aanmelden ga naar de speciale website voor deze drive: www.monumentendrive.nl

Wedstrijdreglement incl. invallersregeling

   

Kun je niet aanwezig zijn op een competitiemiddag of -avond op dinsdag, meld je dan uiterlijk op zondag vr 18.00 uur per email af bij de wedstrijdleider.
Afmelden later dan zondag 18.00 uur alln in noodgevallen op telefoon 06-41315183 (s.v.p. bij niet opnemen van de telefoon de voicemail inspreken).

 

 

  
Klik hier voor de uitslagen nieuwe stijl
  
Voor je plaats in de ranking: klik hier
  
     
De links naar uitslagen en ranking worden in een nieuw venster gepresenteerd. Om terug te gaan naar deze pagina is het alleen nodig om het tabblad te sluiten.

home