Welkom op de website van Bridgeclub De Robber

Clubspeeldag: iedere dinsdagmiddag om 14.00 u. en dinsdagavond  om 19.30 u.  in Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61, 7101 NB Winterswijk.  

   

Kwik Bridge tegen eenzaamheid 

Van 29 september tot en met 6 oktober wordt landelijk de Week tegen Eenzaamheid gehouden. In het kader van deze week organiseert Bridgeclub de Robber op dinsdagmiddag 4 oktober een introductiemiddag in Kwik Bridge. Dit is een vereenvoudigde spelvorm van bridge, en bedoeld om jong en oud op leuke wijze met bridge kennis te laten maken. Kwik Bridge speel je met 4 personen en kan in huiselijke kring gespeeld worden met vrienden, maar zeker ook met je gezin of je kleinkinderen. 

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid zijn er elk jaar honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Bridge voorkomt eenzaamheid, dat weten bridgers als geen ander. “Het ligt dan ook voor de hand om dit spel in te zetten tegen eenzaamheid. Daar doen wij graag aan mee”, aldus wedstrijdleider René Vielvoije. Bridge is een boeiend kaartspel dat in de hele wereld wordt gespeeld. Bridgen kan overal: thuis, op een club of tijdens vakantie. “Het is een gezellige manier om mentaal gezond te blijven en andere mensen te ontmoeten”, vindt René, die alle geďnteresseerden van harte uitnodigt om deel te nemen. 

De introductiemiddag vindt plaats op dinsdagmiddag 4 oktober van 14:00 tot 16:00 in het Zonnebrinkbrinkcentrum aan de Zonnebrink 61. Deelname is kosteloos. U kunt deelnemen als groep (4), als paar (2) maar zeker ook als individueel speler (1).

Graag vooraf aanmelden bij wedstrijdleider@derobber.nl

  

De coronabeperkingen zijn opgeheven zodat de bridgecompetitie weer zonder beperkingen kan worden gespeeld. De eerste speeldag is op dinsdag 6 september 2022. Er kan gespeeld worden op de middag van 14.00 - 17.15 en/of 's avonds  van 19.30 - 22.45.

programma bridgeseizoen 2022 - 2023 : klik hier >>>

Kroegendrive 16 augustus 2016 (fotografie: Gabriele Siegmann)

N.B. Google ondersteunt Picasa niet meer. 
Alle fotoreportages vanaf de kroegendrive zijn te vinden op https://www.nbbclubsites.nl/club/7012/fotoalbums

Meer foto's zien: ga naar het foto-archief

Met dank aan onze sponsors: (klik op logo om de websites te bezoeken)

Uw logo ook op onze homepage?? Vraag naar de voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 29. 05. 2023

home