Inschrijfformulier herfsttoernooi 2020 op zondag 27 september 2020

(open Winterswijks bridgetoernooi voor paren)

volledig programma >>

Hierbij meld ik het (de) 

(N.B. ook als individu kunt U zich aanmelden)

aan voor het herfsttoernooi, dat op zondag 27 september 2020 door Bridgeclub De Robber te Winterswijk wordt georganiseerd.
Vanwege het automatische meesterpuntenregistratiesysteem van de NBB bij gebruik van de bridgemates zijn we genoodzaakt tevoren van degenen die lid zijn van de NBB het lidmaatschapsnummer in onze computer in te brengen. Wilt u zo vriendelijk zijn hieronder uw lidmaatschapsnummer en dat van uw partner te vermelden? Bent u of uw partner geen lid van de NBB dan kunt u die velden overslaan. Bent U lid van BC de Robber dan hebben we uw lidmaatschapsnummer al.
Persoonlijke gegevens: ( *vul deze gegevens in ieder geval in )
Achternaam:*
Voornaam:*
Ik ben:*
Lidmaatschapsnummer NBB: 
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Telefoon:
e-mail:
Achternaam partner:*
Voornaam partner:*
Lidmaatschapsnummer NBB:
 
N.B. Komt U met openbaar vervoer: laat even weten door een email te sturen aan herfsttoernooi@derobber.nl, dan kan vervoer naar de bridgelocatie worden geregeld. Ook evt. dieetwensen kunt U per email melden.

 

N.B. Tijdens het toernooi en de prijsuitreiking worden foto's gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de website en kunnen bekeken worden op https://www.nbbclubsites.nl/club/7012/fotoalbums Door uw inschrijving voor het toernooi gaat u accoord met evt. publicatie van uw foto op de website. U heeft wel het recht een foto van uzelf te laten verwijderen. Dit kan door dit kenbaar te maken aan de webmaster: webmaster@derobber.nl