sluit venster

De Wedstrijduitslagen van BC de Robber.

Vrijwel direct na onze speelavond verschijnen de resultaten op de website onder het kopje uitslagen.

De laatst gespeelde wedstrijd staat bovenaan met vermelding .

Als je daarop klikt komt de totaaluitslag op het scherm, waarbij de lijnen onder elkaar zijn geplaatst. Met de schuifbalk kan het niet-zichtbare deel van de uitslagen in beeld worden gebracht.

Het verder bekijken van de competitie uitslagen is mogelijk door op de speeldatum boven in de overzichtstabel te klikken.

Vervolgens is het mogelijk de eigen gespeelde spellen te bekijken door hier op de namen van je partner en jezelf te klikken (en weer terug naar het totaaloverzicht met "naar zittingsuitslagen").

Bij Frequentiestaten is per spel te zien hoe vaak een contract geboden werd en bij Gedetailleerde Frequentiestaten worden per spel de biedingen en scores van ieder paar vermeld.

De spellen staan op deze laatste pagina in de volgorde 1 t/m 24. Om ook de laatste spellen in beeld te brengen gebruik je zowel de schuifbalk van de NBB-pagina, als die van de website van de Robber (uiterst rechts).

Eerder gespeelde wedstrijden zijn ook in te zien door terug te gaan naar "overzicht competities".

Afdrukken van (een deel) van de uitslagen is mogelijk door met de linker muisknop de betreffende tekst te selecteren. Vervolgens met de rechter muisknop ergens in het geselecteerde gebied klikken. Vervolgens verschijnt een schermpje met een keuzemenu. Klik nu met de linker muisknop op afdrukken en het scherm van je eigen printer zal verschijnen. Klik dan op selectie en vervolgens op afdrukken.

Wil je deze pagina afdrukken klik dan hier.